اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
شور و شوق دختران مشهدی در جشن «ایراندخت» | دختران مشهدی روز جوان را جشن گرفتند + فیلم

شور و شوق دختران مشهدی در جشن «ایراندخت» | دختران مشهدی روز جوان را جشن گرفتند + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۰۳۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
«جشن بزرگ ایراندخت» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، «جشن بزرگ ایراندخت» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان صبح امروز در سالن شهیدبهشتی مشهد با حضور دختران مشهدی برگزار شد.

یکی یکی وارد می‌شوند، پرچم سه رنگ ایران را در دست دارند تا روز میلاد جوان کربلا، حضرت علی اکبر(ع) را جشن بگیرند. گوشه‌ای از سالن دختران گروه سرود با مقنعه‌های طوسی رنگ و گروهی دیگر با روسری‌های زرشکی و صورتی دیده می‌شوند که در حال تمرین و آماده‌سازی قبل اجرا هستند و چه اجرای دلنشینی داشتند دختران گروه سرود فاطمی مشهد. از دختران ایرانی که ریحانه‌های بهشتی بر روی زمین هستند. از ایران خواندند که عشق وجودی هر دختر ایرانی است و برای پایداری این عشق باید تلاش کنند و تلاش.

علی زکریایی، برنامه‌ساز و مجری مشهدی نیز در ادامه اجرای گروه سرود دختران فاطمی، از اهمیت این تلاش به‌دست دختران ایرانی گفت و اینکه دشمن در آستانه انتخابات به دنبال این است که رای اولی‌ها در این امتحان الهی شرکت نکنند و به شکل‌های متفاوت از طریق شبکه‌های اجتماعی می‌گوید «رای ندهید» درحالی‌که زهی خیال باطل! دشمن وطن‌دوستی و ایران‌دوستی ما را دست‌ِکم گرفته است و این مسئله در دختران جوان ایرانی و دهه هشتادی‌ها نمایان است.

دبیر اجرایی جشن بزرگ ایراندخت در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: جشن ایراندخت با هدف جوان‌گرایی و توجه به دختران جوان مشهدی برپا شده است که اعتقاد داریم هویت دادن به جوان مایه رشد و شکوفایی و تعالی ایران اسلامی است و دختران ایرانی با هویت خودشان در نقش دختری، مادری و همسری‌شان در آینده می‌توانند نقش پررنگی در ساختن ایران قوی داشته باشند.

رویا حیدرزاده با بیان این مطلب که انتظار می‌رود جشن ایراندخت شاهد حضور پرشور دختران مشهدی باشد، اظهار کرد: دعوت این برنامه به صورت عمومی از طرف امور بانوان و خانواده استانداری از طریق پیامک، فضای مجازی و بیلبورد‌های تبلیغاتی سطح شهر به شهروندان اعلام شده است و امیدواریم فضای شادی را برای دختران مشهدی ایجاد کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.